Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ГЛУМАЦ ИЗГУБИО СТАРАТЕЉСТВО НАД ЋЕРКОМ: "Разлог нашег растанка није ни прељуба ни недостатак љубави"

Да је ћерка Аја највећи благослов глумца Александра Радојичића, он никада није крио. Наследницу је добио са својом некадашњом изабраницом Јеленом Мелезовић, с којом је годинама био у ванбрачној заједници, а на коју су коначну тачку ставили још 2014. године.

1729756122_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Раскид романсе, у јеку највеће популарности младог глумца, пропратиле су бројне објаве његове партнерке која се после раскида својски потрудила да глумца оцрни на мрежама. Бивша супруга Александра Радојичића на свом Фацебооку тада је писала:

– Од дана када је дете званично припало мени, Александар нам се јавља само једном месечно, а на друштвеним мрежама глуми хероја и супертату. У стварности не да не виђа дете, него и не позове да види шта ради – писала је тада, да би нешто касније давала овакве изјаве о глумцу.

– Разлог нашег растанка није ни прељуба ни недостатак љубави, већ нешто треће, интимно, само наше. Александар је најдивнији отац на свету. Редовно виђа Ају, која га обожава. Шаље јој новац и гардеробу и брине о њој. Иако смо млади добили дете, верујем да савршенијег оца за своје дете никад нећу наћи.

Чини се да су године, зрелост и обострана љубав према ћерки учинили своје, те су бивша жена Александра Радојичића и глумац закопали ратне секире.

У међувремену, Јелена се удала по други пут, Аји је родила брата Филипа, који судећи по објавама на Инстаграму, са глумцем има диван однос, а Александар Ају не одваја од брата, те њих троје често проводе заједничко време.

- Данас је рођендан Ајином тати и Филиповом другу. Жив, здрав,срећан и вољен био. Хвала Богу што постојиш. Живео - честитала је раније Јелена бившем партнеру рођендан.Како се својевремено на глумчевом профилу на Инстаграму међу коментарима могло прочитати, син Јелене Мелезовић остао је без оца, те је Александар од тада одлучио да о њему брине колико и о ћерки Аји. Овим гестом одушевио је не само чланове Јеленине породице већ и читаву јавност:

„Дечак је син из другог брака његове бивше жене. Недавно је изгубио тату и Аца од тад увек води и њега, где год води ћеркицу“, „Свака част, људино, за све што радиш за Фићу“, „Срце ми је пуно када видим како је Александар прихватио дечака. Бог му дао здравља. Свака част“, „Браво“, само су неки од коментара на друштвеним мрежама.

Бивша жена Александра Радојичића данас је прелепа и успешна жена која се, према писању медија, бави некретнинама.

(Хелло)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas