Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ГИНЕМ, УСТАЈЕМ, БОРИМ СЕ - ТО ЈЕ СВЕ ЖИВОТ": Андрија Милошевић је научио да мора бити ратник да би опстао у данашњем свету (ВИДЕО)

Глумац Андрија Милошевић гостовао је у седамнаестој епизоди емисије "Бинџ" у којој се поред занимљивих анегдота из свог живота, дотакао и озбиљних тема о којима ретко говори.

1727867546_Foto-D.-Milovanovic-andrija.jpg
Фото: Д. Миловановић
Oglas

Андрија Милошевић је гостовао у седамнаестој епизоди емисије "Бинџ" компаније "Новости" у којој се, између осталог, дотакао и озбиљних тема.

Глумац је истакао да је у данашњем свету најважније да човек буде "ратник сопственог живота" како би могао да се избори са свим изазовима које он доноси.

- Ми смо ратници, а ратник у животу значи: гинем, устајем, умирем, оживљавам, рањен сам, оздравим, болестан сам, оздравим, направим грешку, исправим је - то је све живот. Мораш бити тај ратник - рекао је Андрија у емисји "Бинџ", па додао да је због технолошке револуције и друштвених мрежа људима данас теже: 

- Живот је апсурдан, тупав, овај свет је глуп до бола. Он је са својом технолошком револуцијом и начином на који данас можемо да функционишемо, а то је да тако брзо допиремо једни до других, учинио да гомила будала дође до телефона, па да испољава своју тупавост до разних агрегатних стања. Међутим, ту постоји једна ствар коју желим да вам кажем. Овај свет је вама дао могућност да се слободно изражавате и ви се борите за слободан израз, али је исто тако дао сваком живом легитимну могућност да вам због вашег избора уништи живот - истакао је Андрија.

Глумац сматра да су млади данас на јачем удару него његова генерација.

- Млади људи данас живе у суровијем свету од оног у ком сам ја живео. Ми нисмо били овако нападнути са свих страна. Могли смо да се одбранимо и побегнемо или да немамо уопште увид у то ко шта мисли о нама. Малдима данас свако може да уђе у собу, у ум, у душу - каже Андрија и открива шта он ради када се нађе у овим ситуацијама:

- Ја сам у том смислу веома радикалан. Не знам колико имам блокираних људи. Када неко на било који начин искочи из цивилизованог у мајмунско одмах га блоклирам - завршио је Андрија у емисији "Бинџ".

Шта је све Андрија имао да каже на ову тему, али и о својој каријери, детињству, одрастању и интими, погледајте у видеу испод, као и на нашем Јутјуб каналу.

 

 

Из недеље у недељу у подкасту "БИНДЖ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas