Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ГАЂАЛА МЕ ЈЕ ГАЋАМА": Жељко Јоксимовић доживео шок на концерту - ову ситуацију никад неће заборавити

Жељко Јоксимовић је први пут проговорио о блам ситуацији у којој се нашао на једном концерту

1718269860_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Zeljko-Joksimovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Цеца Ражнатовић и Жељко Јоксимовић недавно су укрстили гласове и публици поклонили нумеру "Више од среће", што је први пројекат певача након дужег времена.

Како се чини, песма прети да постане прави летњи хит, а многи се питају да ли ова песма значи и Жељков повратак на сцену.

С обзиром да је својевремено био један од најпопуларнијих певача, а да су његове нумере слушале све генерације, не чуди што га је публика жељна.

Жељко је иначе признао једном приликом да колико год имао искуства на позорници, никад му није свеједно. Увек осећа благу трему, а његов најјачи адут је управо љубав прама музици и обожаватељима као и првог дана када је стао на позорницу.

Управо ту емоцију публика је и те како знала да награди, некада и превише. Тако је певач открио да га је једном приликом обожаватељка на концерту гађала доњим вешом.

- Гађала ме је гаћама једна жена на концерту, још су биле топле! - испричао је Жељко, а с обзиром да је био једна од највећих звезда на Балкану, питање да ли је ово најчудније што је певач доживео у каријери.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas