Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ФУТА БРИШЕ ЛАЋИНУ ПОСЛЕДЊУ ПЕСМУ ЗА ЈК: Певачицини фанови бесни

Александар Радуловић Фута не жели да дозволи да Лаћина последња песма за Јелену Карлеушу заврши на Јутјубу

1722408355_Foto-Ataimages.rs-Printskrin-Jutjub-TV-Kurir.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ Р.З, А.А. Принтсцреен/ YоуТубе - ТВ Курир
Oglas

Александар Радуловић Фута почео је с пријавама и уклањањем с Јутјуба песме "Рунде" Јелене Карлеуше, чија се демо верзија пре неколико дана појавила на овој платформи и за кратко време постигла невероватан број прегледа.

Отац покојног Милана Радуловића Лаће ни овог пута није хтео да дозволи да последња песма његовог сина, коју је написао за ЈК, остане барем на овај начин у јавности, па је тако на Јутјубу већ угашен један канал на коме је ова балада имала скоро пола милиона прегледа, што је јако растужило поштоваоце њеног рада. "Рунде" се тренутно налазе на десетак различитих канала које су отворили Јеленини фанови, а све како би ова песма дошла до што већег броја слушалаца.

Поред Јутјуба, "Рунде" су ушле и у трендинг на платформи Икс, где је три дана након објављивања демо верзије овај појам био један од најтраженијих на овој друштвеној мрежи.

Иначе, након што је песма завршила у јавности, огласила се и Јелена, која је била видно изненађена због изненадног објављивања демо снимка на мрежама, који је и сама поделила са својим пратиоцима.

- Не знам како је песма доспела у јавност и ко је то пустио на друштвене мреже. Песму је Лаћа писао за мене и, ако се не варам, то је последње што је написао. Жао ми је што песму нисам могла да ставим на последња два албума због неспоразума с Лаћиним оцем, али шта да се ради. Нека виша сила је ипак желела да Лаћин рад заживи након његове смрти, упркос свему. Песма је тешка и потресна, одсликава заправо оно како се Лаћа осећао - рекла је ЈК, док је њен продуцент и блиски сарадник Зоран Бирташевић на платформи Икс написао:

- Преко 25 песама није објављено из разних разлога. Испунили смо жељу наследнику права текстописца, иако смо уредно платили за овај текст. Ми смо желели, али Фута није - написао је Бирташевић.

Фута се још увек није огласио овим поводом

Подсетимо "Рунде" је требало да се нађу на "Омеги" - једном од два Јеленина албума која су изашла у августу прошле године. Песма је снимљена у октобру 2020, а до поп звезде је дошла када је Дарко Димитров из Скопља склопио матрицу и на њу снимио мелодијску поставку, па је тај демо послао момцима из Атељеа Траг, који с Јеленом сарађују већ деценијама и који су јој и пустили да је чује. Она је позвала Лаћу да јој напише текст.

Нумера је требало да се нађе као носећа балада на албуму, али како је због Миланове смрти сав његов рад пао у руке његовог оца Футе, он је на основу ауторских и наследних права забранио Јелени да на нове албуме уврсти и песме коју су за њу радили покојни Марина и Лаћа, па тако и ову баладу.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas