Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Фанови незадовољни концертом Адел у Минхену: "Платио сам 316 фунти..."

Фанови се жале на лошу организацију

1723462989_f33053ff674abd2f4fc19ae3bbd3e67d99285b49.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Посетиоци концерта у минхенској Мессе арени, који су желели да буду што ближе својој омиљеној певачици, нису могли ништа да виде јер су људи стајали испред њих. Видео се појавио на ТикТок-у, и прегледан је 1,5 милиона пута, а приказује управо фанове који се пењу на своје столице како би гледали концерт.

"Платио сам 316 фунти и нисам могао ништа да видим. Моји пријатељи су били на седиштима која су коштала 60 фунти и имали су бољи поглед од мене. Био сам бесан", гласио је један коментар на снимку.

"Обезбеђење је наредило људима да сиђу са столица тако да смо сви били у истој равни. Платио сам сав тај новац и једва да сам нешто видео", гласио је други коментар.

Овај проблем се понавља откако је Адел прошле недеље започела своју једномесечну серију концерата на простору од 80.000 људи. Многи обожаваоци, који су већ купили карте за њене концерте, изразили су забринутост да ли ће моћи да виде било шта са својих места.

@аннабел_имхоф #аделе #б5 #виеw #муницх #аделеаццесс ♬ Фуннy видео "Цармен Прелуде" Аррангинг wеакнесс(836530) - yо сузуки(акисаи)

Нина Френчи, обожаватељка која је на концерт дошла у инвалидским колицима, такође се пожалила да је то "најгоре искуство у њеном животу" јер је велико камење око арене онемогућавало "долазак и одлазак са концерта", пише Даили Маил.

"Организација транспорта после концерта је била ужасна. Нису размишљали о излазу за особе са инвалидитетом", написала је она на мрежи X и додала: "Морала сам да гурам инвалидска колица преко великог камења и кроз уски простор пун људи."

(Јутарњи лист, Б92.нет)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas