Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЕВО КОГА ЈЕ ВУК КОСТИЋ ЛУДО ВОЛЕО! Вешто скривани љубавни живот нашег глумца, ипак пронашао свој пут до медија

Њих двоје су били у вези пет година година али су ипак одлучили да је време да свако крене својим путем.

1729332939_15882_vukkostic0508082019_ig.jpg
Фото: Новости/ Н. Скендерија
Oglas

Глумац Вук Костић један је од оних глумаца за којим уздишу девојке и жене широм Србије.

Свој љубавни живот вешто крије од очију јавности, али неке од његових љубавних веза ипак су пронашле свој пут до медија.

Вук је био у дугој вези са колегиницом Јелисаветом Орашанин. 

Њих двоје су били у вези пет година година али су ипак одлучили да је време да свако крене својим путем.

- Сигурно бих се венчао у цркви, а тог дана ће бити и највећа пијанка на свету. Оженићу се у традиционалној ношњи негде у некој планинској цркви. Напредујемо ка томе, рекао је тада Вук за магазин "Сторy", који је признао и да му се јавио очински инстинкт.

- Размишљао сам о томе, а и моји пријатељи кажу да би та деца сигурно била лепа. Ваљало би да добијем неколико синова и ћерку. То је мој сан да би се наставила лоза Костића, рекао је он том приликом, па је признао да га је Јелисавета учинила бољим човеком.

- Откако сам са Јелисаветом, променио сам се набоље. Она је у мој живот ушла у тренутку када ми је била потребнија него ја њој. Умирила ме је, оздравила, а ја сам се оставио неких лоших навика, причао је глумац, док је Јелисавета, с друге стране, поносно истакла чиме ју је Вук, који је увек важио за великог заводника, освојио. 

- Освојио ме је својом искреношћу, непосредношћу и духовитошћу. Осваја ме љубављу коју ми свакодневно пружа", рекла је тада глумица.

(Н портал)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas