Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЕВО КАКО ЛЕТУЈУ НАЈБОГАТИЈЕ СЕСТРЕ У СРБИЈИ: Обе су удате за утицајне моћнике а њихов живот многи сањању да имају

Живе живот у чистом луксузу али обе имају и срећне бракове и мужеве који их обожавају

1691315533_Miskovic-naslovna.png
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ јовананикоицмусиц
Oglas

Јована Николић и Маша Карић важе за најбогатије сестре у Србији, имају складне бракове и породица им је на првом месту. Ћерке су покојног редитеља и директора фотографије Божидара Николића.

Оне су сада поделиле заједничку фотографију са пријатељима, са летовања на хрватском приморју.

- Најбоља екипа летовања 2023, написала је Јована уз опис фотографије.

Њих две су се и пре удаје за ове изузетно моћне бизнисмене биле каријерно остварене.

Јована се појавила на нашој јавној сцени када је 2004. године учествовала на Беовизији а затим је и наставила своју музичку каријеру. Након шест година је издала и свој први албум "Диши дубоко". Неке од њених најпознатијих песама су управо са тог албума попут : „Моли, моли“ и „Срећан пут“.

Након успешног почетка каријере започела је везу са Марком Мишковићем сином нашег познатог бизнисмена Мирослава Мишковића. Већ осам година су у складном браку из ког су добили две ћеркице. Старију, Антонину су добили 2012. године.

„Једном сам негде прочитала да је најлепши поклон који мајка може да даровати свом детету то да му за оца изабере човека кога воли“, рекла је она за један домаћи магазин.

Након што се остварила као мајка, Јована се вратила каријери и снимила песме „Најбоља“, „Добар си“, „Пази се“, као и дует „Нисмо смели“ са Маријом Шерифовић, иначе њеном блиском пријатељицом.

Другу ћерку добили су 2020. године и њој дали необично име Реина, што на шпанском значи краљица.

Иначе, Јована важи за једну од најстилизованијих личности на домаћој сцени, без обзира што је удата за наследника једног од најбогатијих људи у Србији, Јована важи за скромну особу.

„Ја живим један нормалан породични живот са раним устајањем и раним одласком у кревет са свим дневним активностима које иду уз мужа и дете. Никада нисам давала повода за трачеве, али и када их има дочекујем из уз осмех и кафицу“, рекла је она својевремено.

Мало је познато да образовање није запоставила, те да је по професији дипломирана правница. Осим мужа и ћерки, највећу подршку јој пружа сестра Маша Карић, супруга Бојана Карића.

Син Сретена и Славице Карић својим првим браком пунио је насловнице таблоида, када се после само неколико месеци развео од Јелене Карлеуше. Никада званично нису открили шта је био разлог за крах брака, али се спекулисало да је у питању Јеленина превара.

Те 2007. године, Бојан се оженио Машом Николић, а у браку су добили близанце Тару и Теодора. Породично често путују, а најчешће бораве у Дубаију, Минску и Лондону, где су привремено и живели.

„На животном путу пуном изазова свили смо наше мало гнездо љубави и среће, у коме четири срца куцају као једно. Чак и после толико година, ја стално проналазим нове разлоге да те волим још више! Диван си муз и још бољи тата! Сваки тренутак који проводимо заједно је непоновљив“, упутила је ове речи свом супругу.

Маша је магистрирала менаџмент у спорту, не бави се јавним послом, те је не виђамо често већ своју приватност чува даље од очију јавности.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas