Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ево где ће бити сахрањен Бора Чорба: Огласио се градоначелник Чачка - "Твоја последња жеља ће бити испуњена"

Рок музичар Бора Ђорђевић, фронтмен групе "Рибља Чорба" преминуо је у 72. години у Словенији након борбе са тешком упалом плућа

1725445774_3971dc8b41fb1059fcd8da3461977bf962ec3e94.jpg
Oglas

Бора Ђорђевић биће сахрањен у родном граду, потврдио је градоначелник Чачка.

У опроштајним речима које је Милун Тодоровић, градоначелник Чачка, упутио пријатељу Бори Ђорђевићу, рекао је да ће бити испуњена последња жеља прослављеног рокера, а то је да он буде сахрањен у родном граду.

- Напустила нас је легенда рокенрол сцене наше Србије и региона, маестрални и непревазиђени музичар, текстописац и фронтмен највеће рок групе Рибље Чорбе. У 72. години живота преминуо је Бора Ђорђевић, икона Чачка и човек који је за четири и по деценије музичког стваралаштва оставио неизбрисив траг у срцима свих генерација. Одавно поставши бесмртан за његове Чачане и Чачак, уврстио се у ред највећих легенди које је овај град изнедрио. Драги Боро, драги пријатељу, хвала ти за сваку строфу и сваки такт уз који сам одрастао. Хвала ти за сваки савет и лепу реч, а највеће хвала за то што си ме сматрао пријатељем. Обећавам ти у своје и у име свих Чачана, а ти си то већ знао, да никада нећеш бити заборављен - изјавио је Милун Тодоровић.

Он је додао да ће Чачак ускоро добити улицу која ће носити име Боре Ђорђевића, како је казао ,,улицу којом ће корачати и неке нове, будуће генерације, учећи стихове и тонове који никада неће избледети из њихових сећања,,.

- Твоја последња жеља да будеш сахрањен у родном граду ће бити испуњена и како си и сам говорио, вратићеш се на падине Јелице да останеш заувек у Чачку - казао је Тодоровић.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas