Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЕМА РАДУЈКО ЗА НОВОСТИ: Открила ко јој је омиљени из тима менаџерке Сандре па НАЈАВИЛА ДУЕТ (ВИДЕО)

Ема нам је открила шта је то ново што нам спрема

1720431581_music_week_30062024_0024.JPG
Пхото: АТА/М.П.
Oglas

Млада и талентована млада певачица Ема Радујко на музичком фестивалу Мусиц Wееку направила је хаос. Публику је одушевила са гомилом ружа које је бацала девојкама у публици како би им пружила подршку и показала колико их воли.

На који начин је то урадила погледајте у видеу који следи: 

 

@нпортал.рс Предиван гест @емарадујко Видео:@наллее.оффициал ♬ оригинал соунд - нпортал

Дан пре наступа имали смо прилику да разговарамо са њом па нам је открила ко јој је омиљени у Сандрином тиму али и са ким избацује дует: 

Ко ти је омиљени у тиму менаџерке Сандре? 

 - Ја! - кроз осмех нам је одговорила па додала: 

 - Ајде нема буде Девито.- рекла је. 

Да ли можемо да очекујемо неки дует? 

Да али нећу ништа да причам.  Биће дуета сигурно, сада још увек не знам тачно али биће.- рекла нам је Ема. 

@нпортал.рс Наша @емарадујко најавила дует са Девитом! #емарадујко #девито Интервју: @наллее.оффициал ♬ оригинал соунд - нпортал

Подцећања ради открила нам је и колико воли Јелену Карлеушу: 

Како се осећаш што наступаш у истом дану са Јеленом Карлеушом?

 - Прелепо, већ амо то негде рекла, искрено, раме уз раме са таквом женом и таквом звездом, прелепо, предобро. Стварно сам узбуђена због тога а и волим њен сценски наступ, како све изнесе. Стварно је краљица што се тога тиче и то можмо сви да кажемо. - рекла нам је Ема. 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas