Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џо Манганијело по први пут о разводу од Софије Вергаре: "Није тачно да сам отишао јер нисмо имали дете"

Џо Манганијело прекида ц́утање о томе зашто су он и његова бивша супруга Софија Вергара одлучили да се разведу после седам година брака.

1721219996_profimedia-0673494897.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џо се сада по први пут осврнуо на Вергарине коментаре о распаду њиховог брака у новом интервјуу за Мен'с Јоурнал. Глумица је почетком године рекла за Ел Паис да она и Манганијело нису били на истој страни када је у питању проширење њихове породице. Она је рекла да је разлика на крају довела до њиховог развода.

- Мој брак се распао јер је мој муж био млађи, он је желео да има децу, а ја нисам желела да будем стара мама. Осец́ам да то није фер према беби. Поштујем онога ко то ради, али то више није за мене - рекла је тада Софијан.

Али сада, у интервјуу за Мен'с Јоурнал, Манганијело се осврц́е на Вергарине тврдње, рекавши да „једноставно нису тачне“.

- Покушали смо да имамо породицу првих годину и по дана. И имали смо велики разговор одмах током првог месеца од кад смо почели да излазимо. Рекао сам: "Ако си завршила са децом, онда разумем. Само ми реци, па ц́у знати на чему сам и то је у реду". Али то није био случај са њом. И заклео сам јој се да никада нец́у отиц́и ако не успемо. И нисам.

Иако је Манганијело желео да има децу, рекао је да њихово неслагање „није неизбежно разлог зашто се све завршило“.

- То је зато што су се двоје људи раздвојили, понекад се то дешава - објаснио је, делец́и своје фрустрације због тога како је њихово раздвајање утицало на перцепцију јавности о његовом карактеру.

- Да ме сликају као да имам некакву кризу средњих година, и да се после девет година окренем некоме и дам ултиматум: "Уради ову потенцијално нездраву ствар свом телу, или ме више нема". То никада нисам био - додао је он.

У јулу 2023. Вергара и Манганијело су објавили заједничку изјаву у којој су рекли да су након седам година брака донели „тешку одлуку“ да се разведу.

- Као двоје људи који се јако воле и брину једно о другом, љубазно молимо за поштовање наше приватности у овом тренутку док се крец́емо овом новом фазом наших живота - написали су. Два дана касније, Манганијело је поднео захтев за развод, наводец́и "непомирљиве разлике" као разлог за раскид брака, према документима о разводу до којих је дошао Пипл.

У мају је Софија Вергара говорила за Пипл о одлуци да нема више деце. Глумица има сина Манола (32) кога дели са бившим мужем из средње школе.

- Постоје ствари у животу које могу звучати као добре идеје, али нису. Вец́ сам била мајка. Знам шта значи бити добра мајка или покушати да будеш најбоља мајка, за то је потребно много одрицања, потребно је много енергије.

Након развода је некадашњи пар наставио даље. Манганијело се забављао са глумицом Кејтлин О'Конор, док је Вергара вези са ортопедским хирургом Џастином Салиманом.

БОНУС ВИДЕО


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas