Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џенифер Лопез се по први пут појавила на јавном догађају од развода са Беном Афлеком (ФОТО)

Џенифер је поднела захтев за развод од Бена 20. августа, после две године брака

1728376496_profimedia-0892116343.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џенифер Лопез је била сјајна у свом првом великом појављивању у јавности од разлаза са супругом Беном Афлеком, у унапред снимљеном сегменту за 50. годишњицу Америчких музичких награда. 

Иако додели ЦБС награда није присуствовала уживо, Џенигер Лопез је и путем снимка изазвала велику пажњу.

Носила је блузу боје брескве која јој је истицала деколте и упадљиве златне минђуше, изгледајуц́и безбрижно.

- Прилично је невероватно, зар не? Педесет година Америчких музичких награда. Сец́ам се да сам их гледала код куц́е када сам била мала девојчица - почела је Џенифер у обраћању, пише Хелло.

Фото: профимедиа

Она је говорила и о свом првом појављивању на тој престижној вечери доделе награда, сада већ давне, 2001. године.

- Било је то тако давно, али енергија у просторији је била веома електрична.

Џенифер је потом размишљала о својој победи 2011. за Омиљеног латино извођача, рекавши:

- Освајање награде коју су гласали обожаваоци је невероватно посебно јер је директно од људи за које правите музику.

Џенифер је поднела захтев за развод од Бена на њихову другу годишњицу брака 20. августа ове године, наводец́и "непомирљиве разлике" као разлог њиховог разлаза и напоменувши да не жели да ни она ни Бен добију издржавање супружника.

Занимљиво је да је поднела захтев за развод без коришц́ења адвоката и била је самозаступљена, што је необичан потез за тако велику звезду. Као датум раздвајања навела је 26. април 2024. године. Раскид није био изненађење за фанове, који су приметили да је пар, провео лето на супротним обалама и нису виђени заједно од почетка јуна.

Ипак, како су им обе породице веома важне, примећени су недавно како ручају заједно са децом, изгледајући мирно и сталожено, упркос разводу.

БОНУС ВИДЕО


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas