Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДВЕ РЕЧИ КОЈЕ ГОВОРЕ СВЕ: Принц Вилијам први пут проговорио о здравственом стању Кејт Мидлтон

Принц Вилијам је изустио само две речи о својој супрузи

1715348296_Foto-Profimedia-Kejt-i-Vilijam.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Принц Вилијам (41), стигао је данас у луку Свете Мери где је наставио са својим обавезама.

Принц од Велса разговарао је о здрављу своје супруге током посете једној болници, те је први пут открио како је Кејт Мидлтон.

"Добро је", кратко је рекао Вилијам о здравстевном стању Кејт Мидлтон, пише Даилyмаил.

Подсетимо, у емотивној видео поруци, снимљеној у Виндзору крајем марта, Кејт Мидлтон је открила је да има рак.

"Добро сам и сваким даном постајем све јача, фокусирам се на ствари које ће ми помоћи да се излечим. То што имам Вилијама поред мене такође је велика подршка и утеха. Као и љубав, подршка и доброта коју су показали многи од вас. То нам обома значи много”.

Кејт је рак откривен тек након што је у јануару подргнута великој операцији абдомена на Лондонској клиници. Кенсингтонска палата је саопштила да неће делити детаље о томе какву врсту рака принцеза има, нити у којој је фази рака и замолила је људе да не спекулишу.

"Вилијам је изузетно поносан на своју супругу због храбрости и снаге коју је показала не само у тренутку приче о раку, већ од почетка године. Сада је више него икад усредсређен на то да његова жена има приватност која јој је потребна да се потпуно опорави и да су његова деца заштићена", рекао је извор.

Наводи се и да је требало доста времена да се обоје саберу и опораве од вести које нису нимало лаке за схватање. Такође, велики задатак је био рећи њиховој деци шокантну вест.

(БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas