Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДРАМА СЕ НАСТАВЉА: Холандски представник се није појавио на проби - учешће у финалу је под знаком питања

Јост Клајн, представник Холандије ове година не Евровизији, није био део ни друге генералне пробе број два, која је одржана 11. маја пред велико финале музичког такмичења

1715413531_1715349396_Foto-Profimedia-Holandija-i-Izrael-663f221bb10f0.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Јост Клајн се није појавио ни на другој генералној проби пред вечерашње финале Евровизије 2024, а на крају пробе је био дефиле.

Сви учесници музичкој такмичења су прозивани да изађу и поклоне се, а у тренутку када се на екрану појавило - Холандија, уз шта је пуштен и део песме овогодишњег представника, он се није појавио.

Тада се у у прес центру чуо аплауз.

Десио се инцидент

Подсетимо, холандски учесник Евровизије није учествовао на пробама у петак за финале такмичења због "инцидента", саопштили су организатори. Реквизити Јоост Клеина су били постављени на бини унутар Малме Арене када је менаџер продукције рекао да их треба уклонити.

Европска радиодифузна унија (ЕБУ)је рекла:

"Тренутно истражујемо инцидент који нам је пријављен у вези са холандским уметником. Он неће вежбати до даљњег. У овом тренутку немамо више коментара и ажурираћемо их у догледно време".

Како преносе холандски медији, њихов представник је донео одлуку да до самог финала нема пробе.

У арени је дошло до конфузије током проба јер је Клајнова песма "Еуропапа" прескочена без објашњења, а израелска учесница Еден Голан, која је била следећа по реду, заузела је његово место.

Након инцидента, пробе су настављене, а организатори су укључили Клајнову песму у монтажу за гласање, користећи снимке са раније пробе, због чега важи мишљење да ће он ипак учествовати у финалу и жири ће у петак и њему дати своје гласове по процедури.

Како "Телеграф" незванично сазнаје, Јоост је ушао у сукоб са организаторима и врло вероватно је да се неће појавити на финалу.

Иначе, након што се није појавио, поново је шокирао фанове тиме што је, са свог профила на Инстаграму, са сторија обрисао све фотографије и видео снимке Евровизије 2024.

(Блиц, Телеграф)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas