Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДРАМА: КАЈЛИ ДЖЕНЕР ЈЕ ПОТПУНО ИСКОПИРАЛА ЦЕО МОДНИ БРЕНД (ВИДЕО)

Кајли је потпуно украла идеју од девојкие са којом је пре сарађивала

1716881760_fdb030921d362f61c478ca3b1a4ab4e9c3f147de.jpg
Пхото:Профимедиа
Oglas

Наиме једна од најпознатијих девојака на свету, како због изгледа тако због успешног живота, познате породице и успешног модног бренда који поседује, млада милионерка Кајли Џенер одлучила је да избаци свој нови модни бренд у коме је избацила колекцију нове одеће која је по ње ним речима потпуно иновативна.

Овога пута публика није поверовала у ово и јасно су јој ставили до знања да су свесни да је ископирала модни бред девојке са којом је некада сарађивала. 

Пре неколико месеци Кајли је носила хаљине модне дизајнерке Џесике која има свој модни бренд  бренд "Јохансен". Џесика је Кајли слала хаљине у сврху њене промоције. 

Недуго након тога Кајли је обавила своју модну линију која се састојала од потпуно истих материјала и истих креација као и Џесикин бренд. Све би прошло незапажено да се сама Џесика није обратила својој публици на тик току где је директно оптужила Кајли за крађу и плагијат: 

 

@јессицајохансенбелл

Инноватион статион

♬ Цирцус Мусиц - Тхе Хит Цреw Кидс

Ово је само један проблем који се десио када је реч о овом бренду. Када су људи одлучилои да купују овај бренд онда је дошло до проблема јер су људима те ствари биле веома неудобне и пуцале су код делова стомака. Људима се уопштде није свидела ни једна колекција. 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas