Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ДОШАО ЈЕ У 4 УЈУТРУ ДА МЕ ПИТА ДА ЛИ ГА ВОЛИМ": Неда Украден очарала овог моћника, али је њихова љубав имала тужан крај

Ево са којим имућним човеком је Неда Украден била

1718278488_Foto-Ataimages.rs-Neda-Ukraden.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ З.М.
Oglas

Током осамдесетих година Неда је започела романсу са Сашом Поповићем, који је тада жарио и палио широм Југославије као члан "Слатког греха" који је у стопу пратио Лепу Брену.

Они су се заљубили након њеног развода, а после раскида отпочео је везу са Недином колегиницом Златом Петровић.

Украден је једном приликом открил детаље њиховог односа.

- Морао сам да будем начисто - да ли ти мене, Неки, волиш или не?', упитао је директно, да није могло директније. 'Аууу, па ти си због тога дошао у четири ујутру... Да чујеш одговор! Могла сам ти и телефоном то рећи! Није требало да трошиш новац на гориво и цвеће', покушавала сам да будем духовита и да га мало насмејем. Гледао ме је смртно озбиљан. Таквог га дотад нисам видела. 'Значи не волиш ме! У реду, то сам желео чути', рече одлучно, устаде и крену према вратима. 'Ало, где ћеш? Куд си кренуо', брзо сам стала испред њега јер сам видела да је враг однео шалу и да ће тако уморан, у цик зоре, отићи. Гледала сам га у очи и изговорила гласно: 'А шта ако ти кажем да те волим? Шта ћемо сад?' Стајали смо код врата као два матора детета која се нешто инате и сваљују кривицу једно на друго. Поред врата, тужне, покисле фаце, деловао ми је још ситније, некако као дете, као мало покисло маче - објашњавала је Неда.

- Разлике су биле очигледне - и у менталитету и карактеру и навикама. Негде сам у тој вези почела да се осећам све усамљенијом и та његова очигледна потреба да се удвара свакој жени била ми је знак незрелости и неугодно сам се осећала. Питала сам се да ли је то образац понашања на који треба да пристанем. Да ли и ја треба тако да се понашам и куда то води - описала је како су се ипак мимоишли као пар, а за крај је нагласила да су, упркос свему, успели да остану пријатељи за цео живот.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas