Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ДОБРА САМ ЉУБАВНИЦА": Буран љубавни живот Злате Петровић - удала се са 14 година, абортирала са 16, а са ожењеним мушкарцем била 5 година

Фолк певачица Злата Петровић имала је буран љубавни живот, па никада није крила да је својевремено била у вези са ожењеним мушкарцим.

1727958288_Foto-Ataimages.rs-A.A.-A.H.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А./ А.Х.
Oglas

Фолк певачица Злата Петровић имала је буран љубавни живот, па никада није крила да је својевремено била у вези са ожењеним мушкарцим.

- Са једним ожењеним мушкарцем била сам пет година. Била сам добра љубавница, али сам водила рачуна да човека са којим се тајно виђам не доведем до развода. Нисам љубоморна, па ми није био проблем да делим човека са другом женом. Са мушкарцима никад нисам била из користи, већ из задовољства. Није ме занимало да ли је неко богат ако ми је лепо поред њега. Сама зарађујем и имам довољно за себе. Нисам тражила да ми неко купује бунде и аутомобиле - испричала је једном приликом Злата Петровић за домаће медије.

"Ја сам била x пута у шеми са ожењеним људима"
Недавно се на Твитеру масовно делио видео клип стар неколико година, а у којем певачица признаје да је "x пута била у шеми са ожењеним људима", али да их је увек терала кући на време, својим женама.

– Ја сам била x пута у шеми са ожењеним људима, али ме ниједна жена није јурила. Јер, ја никада нисам никоме била проблем, ја нисам никоме ишла на кућу, чак сам на време терала људе да иду својим кућама и тако даље, и тако даље – рекла је Злата, а овај део њеног интервјуа постао је виралан.

- Поштена жена - написао је један корисник Твитера тада.

Удала се са 14 година

Певачица се први пут удала са 14 година, и то за човека ког није волела. То је учинила на наговор мајке и очуха. Чим је завршила осми разред, мајка и очух су јој нашли мужа. Иако је младић био леп и из богате породице, Злата није желела да буде са њим јер га није волела.

- Код нас женска деца не настављају школовање. Или се удају или остају у кући да раде. Нису нас продавали за паре, то су сада обичаји по ромским свадбама у Италији или Паризу. У моје време су богаташи бирали вредне девојке. Када су родитељи тог младића видели да чистим, перем, радим, изабрали су ме да будем жена њиховом сину. Мене нико ништа није питао! Али нисам се противила, знала сам да тако мора. Само сам била љута на живот. Плакала сам три месеца иако је мој муж, ком не желим да помињем име, био невероватно леп и добар дечко - испричала је једном приликом певачица.

Када је одлучила да се разведе и да почне да пева имала је 16 година и била трудна, али схватила је да не жели да роди његово дете.

- Била сам у четвртом месецу, стомак је већ почео да ми расте. После десет дана мољакања успела сам да убедим маму да абортирам. Нека ми Бог опрости, то је мој највећи грех који деценијама носим. Али нико није хтео да ми уради киретажу због тога што је дете већ било живо у мом стомаку. Једва сам нашла доктора у Љигу који је пристао да ми то уради без бојазни да ће га ухапсити, пошто је то било незаконито. Нисам размишљала да ли ћу се кајати јер ми је само било у глави да се решим детета и скинем терет са грбаче. Наживо су ме секли кад су ми радили киретажу, а ја сам са тог стола увече отишла да певам! Села сам са мајком у аутобус за Београд, а потом за Милорце, место у ком сам тог истог дана имала наступ - причала је Злата.

Певачица је затим имала још један брак, који је кратко трајао, а када је постала пунолетна већ је била у трећем браку, са колегом Хасаном Дудићем са којим има сина.

Након развода од Хасана удала се за водитеља Зорана Пејића Пеју, са којим је добила сина Јована, али и тај брак завршен је разводом.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas