Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДЕТАЉ НА РУЦИ КЕЈТ МИДЛТОН ЗАБРИНУО ЈАВНОСТ: Многи се питају да ли је то последица хемотерапије

Појава принцезе Кејт Мидлтон, која је недавно објавила да је завршила са лечењем и да се враћа краљевским дужностима, привукла је велику пажњу

1728636252_2b39ca8c0190a2ab0e95a50f94876226458f64de.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Принц и принцеза од Велса вратили су се бројним краљевским дужностима, а јуче су посетили породице жртава напада ножем у Саутпорту. Разговарали су са њима и пружили им подршку. 

Велику пажњу привукла је појава принцезе Кејт Мидлтон, која је недавно објавила да је завршила са лечењем и да се враћа краљевским дужностима.

Папараци су фотографисали краљевски пар, а људима је велику пажњу привукло то што Кејт Мидлтон није носила веренилчки прстен, а исту ствар је урадила када је у августу са Вилијамом честитала тиму Велике Британије на успесима на ОИ у Паризу.

Тај накит није понела ни прошлог месеца када је саопштила да је завршила са хемиотерапијом. Многи сумњају да га не носи због хемотерапије.

- Хемотерапија може подстаћи задржавање течности у рукама, због чега многи пацијенти током лечења од рака морају да скину прстење - објаснио је онколог за британски Хелло.

Веренички прстен Кејт Мидлтон је овални прстен са цејлонским сафиром у 18-каратном белом злату. Сафир од 12 карата окружен је импресивним дијамантима од 14 солитера. Има задивљујуц́у историју, краљ Чарлс га је својевремено поклони принцези Дајани. 

Богата историја прстена

Дизајн овог прстена датира још из 1840. године. Британском драгуљару по имену Гаррард принц Алберт је наручио да направи комад накита за краљицу Викторију, која је била његова будуц́а супруга. Био је то брош од сафира и дијаманата.

Краљица Викторија је толико волела комад. Не само да га је носила на дан венчања, вец́ и све док њен муж није преминуо 1861. Када је краљица Викторија умрла 1901. године, постала је наследство круне након што га је тако прогласила.

Због тога што је био наслеђе, од тада га је носила свака краљица, а последња је била краљица Елизабета. Краљица Елизабета је виђена како га носи неколико пута током свог живота.

Пре него што је краљ Чарлс запросио принцезу Дајану, одабрао је неколико Гарардових прстенова да јој се поклоне. Један од комада у овој колекцији био је задивљујуц́и прстен са сафиром и дијамантима.

Чарлс га је одабрао јер га је подсетио на брош од сафира и дијаманата који је често виђао да носи његова бака. Пријављено је да је Дајана одабрала одважни веренички прстен са сафиром и дијамантима јер је пристајао њеним плавим очима.

Принц Вилијам је открио да је разлог зашто је запросио Кејт вереничким прстеном своје мајке био да би је могао да држи "близу свега". За њега је то веома посебан и сентименталан комад.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas