Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДЕТАЉ КОЈИ ЈЕ ШОКИРАО ЈАВНОСТ: Кејт Мидлтон се појавила на рођендану краља Чарлса - једна ствар је свима запала за око

Кејт Мидлтон није скидала осмех са лица, а доктори објаснили детаљ који је многе изненадио

1719750375_Foto-Profimedia-kraljevska-porodica.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Принцеза од Велса Кејт Мидлтон недавно се појавила у јавности након што је у марту објавила да има рак и да је почела са применом хемиотерапије. Пошто је месецима била у илегали, сви су једва чекали да виде вољену принцезу.

Кејт је изгледала прелепо, њена дивна, бујна коса била је уплетена у елегантну пунђу, а осмех јој није силази са лица. Међутим, оно што је изазвало посебну пажњу јесте управо њена коса.

С обзиром на то да је током процеса хемиотерапије карактеристично опадање косе и то за веома кратко време, многи су се зачудили како се то и принцези није десило. Одмах су кренуле да колају нове теорије завере на друштвеним мрежама о томе шта се заправо дешава са Кејт Мидлтон.

Не изазивају све врсте хемиотерапије губитак косе. Само одређене врсте доводе до губитка косе, јер делују на ћелије које се брзо множе", рекла је Керолајн Џераги, медицинска сестра у Цанцер Ресеарцх УК, преноси Мирор.

Како је даље додала, ова терапија може и само проредити длаке и са других делова тела. Такође, јавности није познато које и какве лекове принцеза узима у свом процесу лечења.

- У неким случајевима, међутим, хемиотерапија не изазива губитак косе, већ проређивање, али то је привремено. Када се третман прекине, коса почиње да се опоравља. Пошто детаљи о превентивној хемиотерапији којој је била подвргнута принцеза од Велса нису објављени, могуће је да лекови које је узимала нису били довољно јаки да изазову губитак косе - објаснила је Керолајн за британске медије.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas