Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДАРКО ЛАЗИЋ БЕСАН: Сазнао преко медија да му се мајка наводно удала - она се одмах огласила, а певач њеном изабранику упутио оштре речи

Фолкер Дарко Лазић за наводну удају своје мајке Бранке Лазић сазнао је док је био на одмору на Тајланду

1719302295_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Darko-i-Branka.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Наиме, како пиши домаћи медији Дарко Лазић је бесан због целокупне ситуације, те је наводно поставио мами ултиматум.

Он је наводно позвао Бранку и поставио јој услов - одмах поништи брак или ме више никада нећеш видети у животу.

- Једва чекам да се вратим да се видимо! То рекламирање преко мојих леђа и преко леђа моје мајке, то ћемо да попричамо нас двојица у четири ока јер мислим да сам испао више него фер и коректан. Он не зна колико сам ја бесан због свега што ради, какве он има везе с новинама? Моја мајка није јавна личност, шта мене узимаш у уста? Ја ово не желим! Стојим иза тога да се нису венчали! Нећу да ми пропада одмор због глупости, ја ти кажем да то није тако, а ако јесте онда нека им је са срећом али то неће испасти на добро, то вам ја гарантујем! Требало је да будем обавештен о свему - рекао је Дарко за домаће медије.

"Нисам се удала"

Да се Бранка удала открио је њен партнер Драган.

- Ово је било само формално и због папиролошких ствари, често заједно путујемо па смо одлучили да то завршимо - испричао је Драган.

- Нисам се удала. Драган се мало шали зато што нас стално прозивају, али заједно смо и волимо се. То је једина истина - поручила је Бранка.

(Сцандал)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas