Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ДАНАС ЈЕ БУНТ БИТИ РАДОСТАН": Соњу Колачарић живот није мазио, али је због једне ствари успела да се избори са великим проблемима (ВИДЕО)

Глумица Соња Колачарић је у најновијој епизоди емисије "Бинџ" причала о одрастању интими и каријери, као и о многим, до сада непознатим, детаљима из свог живота.

1727163420_Foto-V.-Danilov.jpg
Фото: В. Данилов
Oglas

Глумица Соња Колачарић гостовала је у 16. епизоди емисије "Бинџ" компаније Новости у којој је са нама поделила многе занимљиве информације из свог живота.

Говорили смо о култим улогама које су је прославиле, дотакли се пројеката "Мртав ладан", "Оно као љубав", "Небеска удица", као и сарадње са нашим легендарним глумцима, а причали смо и о новијим остварењима, серијама "Мочвара" и "Нечиста крв" у којима је Соња поново освојила срца публике.

Када је реч о њеном приватном животу, она је мајка два сина којима је веома посвећена и труди се да им усади одређене вредности којих се и сама придржава.

- Најпре однос према другим људима и да то што неко има другачији став може да буде само предност. Да треба да учимо од свакога и да никако не треба да друге људе стављамо у било коју категорију која је испод нас. Такође, покушавам да их научим да не постоји проблем који није решив. Све је решиво - рекла је Соња у емисији "Бинџ", па се дотакла и свог личног искуства:

- У животу се десе неке тешке ствари и ја сам у једном тренутку имала ситуацију у којој се толико тога нагомилало да сам морала да направим избор да ли ћу постати неки дефектни депресивац или ћу да прихватим сваки проблем као изазов, предност, као прилику за раст. Када сам изабрала ово друго, мени се космос отворио. У мој живот се уселила једна константна радост. То је, на крају крајева, нека врста бунта. У свету који је заиста толико морбидан, у ком има доста проблема, бити радостан је буквално бунт - истакла је глумица.

Шта је све Соња имала да каже о себи, колегама, синовима, послу, љубави и одрастању погледајте у видеу испод или на нашем Јутјуб каналу.

 

Из недеље у недељу у подкасту "БИНДЖ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas