Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли знате шта је по струци Ана Ивановић? Школу завршавала ванредно

Ана Ивановић је још као тинејџерка ушла у свет професионалног спорта

1720337120_profimedia-0855679739.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Бивша тенисерка Ана Ивановић годинама носи титулу једне од најлепших жена наших простора, а иако је имала успешну спортску каријеру, мало ко зна шта је она заправо завршила.

Ана Ивановић 2016. године прекинула је спортску каријеру, а на тенис су је родитељи уписали када је имала само пет година.

По завршетку Основне школе „Мајка Југовића”, која се налази у земунском Градском парку, Ана је уписала средњу Туристичку школу коју је због професионалних обавеза морала да заврши ванредно.

Како би занимање Ане Ивановић постало посао од којег може добро да заради, родитељи некадашње тенисерке, који су препознали њен неоспоран таленат, пружили су јој сву љубав и подршку.

Ана и Бастијан су у браку од 2016. године, а имају синове Луку, који већ има пет година и Леона, који је рођен годину касније.

- Мене супруг не разуме. Само ми каже да имам проблем са организацијом. Мени је то много смешно, јер сам ја јако организована, а ја њему покушавам да објасним да немам проблем са организацијом. Ја само имам превише ствари које не могу да стану у један дан, али он то не разуме. Он све то поједностави. Има времена и да одмори и да попије кафу и није му јасно како је не могу свој дан исто тако да организујем - рекла је кроз осмех једном приликом Ана Ивановић.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas