Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДА ЛИ СТЕ ЗНАЛИ КОЈЕ ЈЕ ПРАВО ИМЕ АНЕ БЕКУТЕ: То њије њено право име

Ана Бекута је само једном говорила о свом правом имену.

1717847465_ana_bekuta_zorana_simeunovic_28032022_0066.jpg
Пхото:АТА
Oglas

Ана Бекута већ пет деценија заузима позицију једне од најпрепознатљивијих вокала на домаћој сцени, а њену каријеру од самог почетка, па и данас истим интезитетом прате сви медији.

Певачица је одувек отворено говорила о свим животним темама, а у неколико наврата и причала је и о свом правом имену које је давне 1985. променила због посла. Уместо свог имена из личне карте за сцену је узела и касније користила псеудоним Ана Бекута, а њено право име је Надежда Полић.

Како се писало, њен псеудоним направљен је по групи "Анабе" чији је била члан.

"Није то никада била полемика, то заправо мислим и сада и ако је од тада прошло 32 године. Мислим да је то била потреба. Потреба из разлога што је тада на естрадној сцени било бар четири Наде. Ја сам послушала мог тадашњег композитора Предрага Вуковића Вукаса чије је мишљење било да ипак променимо моје име. Предложио ми је да променим име и презиме и пристала сам. И сад мислим, иако мислим да бих каријеру направила и као Нада Полић, али мислим да је то Ана Бекута мени помогло, онако звучније је", открила је Ана пре пет година у једном интервјуу.

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas