Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЋЕРКА БРЕДА ПИТА СЕ ЗВАНИЧНО ОДРЕКЛА ЊЕГОВОГ ПРЕЗИМЕНА: Нико од шесторо деце познатог пара није у добрим односима са глумцем

Након краха брака Анђелине Џоли и Бреда Пита, њихова деца имају врло лош однос са оцем, а Шајло је прва која је званично поднела захтев за одбацивање његовог презимена иако се још двоје деце не представља као Пит

1724148197_Foto-Profimedia-Bred-i-Sajlo.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ц́ерка Бреда Пита Шајло Џоли-Пит званично је одбацила презиме свог оца.

Она се сада презива Шајло Џоли, а све ово уследило је након што је цела породица прошла кроз тежак и трауматичан развод чувеног пара.

Шајло је сама унајмила и платила адвоката када је поднела захтев за одбацивање имена Пит на свој 18. рођендан у мају и поднела је захтев за промену имена из Шајло Новел Џоли-Пит у Шајло Нувел Џоли.

ТМЗ извештава да није било званичне расправе за промену имена, а њен захтев је одобрен у понедјељак, према званичним судским документима.

Прошлог месеца Шајло је јавно објавила да жели да промени презиме, што је стандардни корак пре него што суд одобри ову промену. У обавештењу је такође наведено да свако ко има примедбе на петицију треба да се појави на суду.

- Шајло је унајмила адвоката и сама га платила, тако да Енџи не зна и не може да говори у њено име. Али, ако питате да ли је ово повезано са историјом злостављања или кршењем права Шајло и њене браће и сестара, да, то је део тога - рекао је извор близак породици недавно.

Један по један спор између некадашњих супружника се завршава, а чини се да Бред Пит не може да верује да су се сва деца окренула против њега.

Глумац је наводно урадио много тога да би спасао однос са ћерком, али се чини да ништа не може да поправи штету која је настала након толико година повлачења по судовима и ружних догађаја који су децу у потпуности одгурнуле од њега.

Колико је познато, нико од деце Анђелине Џоли и Бреда Пита - Медокс (22) Пакс (20), Захара (19), Шајло (18), и Кнокс и Вивијен (16) - више није близак са оцем.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas