Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БРЕД ПИТ ЈЕ КАРИЈЕРУ ЗАПОЧЕО У ЈУГОСЛАВИЈИ: Делио кадар са Горицом Поповић и Соњом Савић, а Милена Дравић му глумила мајку (ВИДЕО)

У овом филму Бред Пит игра Рика Клејтона, младиц́а који болује од ретке кожне болести.

1728132604_Foto-Printscreen-YouTube-ZZTopKotor.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - ЗЗТопКотор
Oglas

Своју прву улогу добио је 1988. године у филму „Тамна страна сунца“, у којој игра младог Американца кога породица води на Јадран да се излечи од кожне болести.

Бред Пит и Џорџ Клуни играју главне улоге у новом филму "Wолфс" (Вукови), а у инсерту из овог остварења чује се како Пит псује, и то на српском језику.

Током напете сцене плеса на венчању Клуни и Пит држе уперене пиштоље један према другом, а на крају се чује како Пит изговара "Пи**у материну".

У истој сцени се непосредно пре тога појављује хрватски глумац Златко Бурић, који се обојици обраћа реченицом: "О'ладите, је*ем вам!"

Мало је познато да је Бред Пит каријеру започео у бившој Југославији. Наиме, своју прву улогу добио је 1988. године у филму „Тамна страна сунца“, у којој игра младог Американца кога породица води на Јадран да се излечи од кожне болести.

Филм је сниман у Котору и околини у лето 1988. године, а због распада Југославије објављен је тек 1997. године.

Филм „Тамна страна сунца“ је америчко-југословенско остварење из 1988. године у режији Божидара Боте Николиц́а, а сценарио су по причи Николе Јовановиц́а написали Ендру Хортон и Жељко Мијановиц́. Главне улоге тумачили су Бред Пит, Шерил Полак и Гај Бојд.

У овом филму Бред Пит игра Рика Клејтона, младиц́а који болује од ретке кожне болести. Његову мајку игра Милена Дравиц́, а остатак екипе чинили су Горица Поповиц́, Соња Савиц́, и многи други.

Редитељ Божидар Николиц́ је од 400 кандидата за главну улогу изабрао Бреда Пита. Био је веома задовољан избором и плац́ен је само 1.523 долара за седам недеља снимања углавном у Котору.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas