Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БОСИЉЧИЋ ИЛИ БОЧЕЛИ? Јелена Томашевић открила са ким је већи изазов наступати

Јелена Томашевић одговорила на веома тешко питање

1720089245_Foto-Ataimages.rs-A.A.-F.S.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А. Ф.С.
Oglas

Јелена Томашевић и Иван Босиљчић одржаће премијерни концерт "Симфонија у двоје" на 4. Бањалука фестивалу. Шта су све припремили публици, откривају у емисији "Уранак" на телевизији К1.

- Верујем да ће публика уживати 6. јула. Бањалука Фест је постао једна од најважнијих културних музичких манифестација у овом делу Европе. Част ми је што ћу управо са својим мужем, господином Босиљчићем, имати симфонијско вече у двоје. Пошто је премијера овог концерта, сви смо јако узбуђени - рекла је Јелена и открила да ли је већи изазов наступати са Андреом Бочелијем или са господином Иваном Босиљчићем:

- То се не може поредити. Господин Босиљчић је у срцу заувек, а маестро Бочели је само нешто што се може пожелети и то је мени најдражи наступ у животу. А свакако, господин Босиљчић прети да заузме то место, једног од најомиљенијих - додала је Јелена.

Јелена је у емисији "Уранак" открила и да у Охриду добија награду за песму "Јутро":

- Пре неколико дана су ме звали са Интернационалног Охридског фестивала где додељују награде певачима из региона, тако да добијам награду за песму за сва времена, а то је 'Јутро', која следеће године слави 20 година од када је изашла - рекла је Јелена.

Иван Босиљчић открива како је реаговао када је добио позив за Бањалука Фест.

- Јелена је неко ко ту припада, а за мене је ово један нови моменат. Верујем да ће моје присуство овде бити оправдано - рекао је Иван и додао да ће он и његова супруга отпевати једну од нумера из представе "Цигани лете у небо".

Иван Босиљчић изнео је своје мишљење о Јелениним песмама и њиховом заједничком наступу.

- Слушам Јеленине песме и врло добро их знам у свим саставима, али ово је нека нова боја. Одједном испољавају неке нове атмосфере, неки оријент, и мени као публици било је јако занимљиво слушати тај њен део. Опет, део концерта који ја изводим има један озбиљан музички квалитет, али и набој драмске представе, тако да се све лепо слива у тај трећи део где ће се наши гласови укрстити. Нисам сигуран да има места за импровизацију, јер је све тачно и дивно, не би смело одједном да се нешто поквари, али осећам да ће бити неки непредвиђени моменат, просто да ће атмосфера бити шира него иначе - закључио је Иван Босиљчић у емисији "Уранак" на телевизији К1.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas