Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БИВША ВЕРЕНИЦА ЛИЈАМА ПЕЈНА САЗНАЛА ТРАГИЧНЕ ВЕСТИ: Пре само неколико дана га је оптужила да је опсесивно контактира без њене воље

Извор близак Маји Хенри рекао је: 'Тренутно је очигледно у шоку.' Манекенка је за смрт свог бившег сазнала тек када је члана њеног тима контактирао новинар.

1729155373_foto-Profimedia-Lijam-i-Maja.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Бивша вереница Лијама Пејна, који је пронађен мртав испред хотела у ком је боравио, Маја Хенри, "у шоку" је због његове смрти, открио је извор близак манекенки.

Звезда групе "Оне Дирецтион" (31) пао је са трец́ег спрата хотела у аргентинској престоници Буенос Ајресу.

 Извор близак Маји Хенри рекао је за Дејли Мејл: 'Тренутно је очигледно у шоку.' Манекенка је за смрт свог бившег сазнала тек када је једног члана њеног тима контактирао новинар.

Неколико сведока је рекло да је Пејн пао из своје собе у хотелу Цаса Сур Палмеро у среду нешто после 17 часова.

Истрага о смрти 31-годишњака је у току. Портпарол градске службе хитне помоц́и Алберто Крешенти рекао је да је пао са око 40 метара и задобио "тешке повреде које су биле смртоносне".

У 17.04 по локалном времену стигла је дојава да особа лежи у унутрашњем дворишту хотела. У 17.11 стигла је хитна помоц́ и потврђено је да је мушкарац мртав.

„После смо сазнали да је био познати певач. Нажалост, повреде које је задобио услед пада показале су се фаталним. Није било могуц́ности да га оживимо", истакао је портпарол градске хитне помоћи. 

Пре само неколико дана, Маја је затражила од адвоката да пошаљу писмо о прекиду контактирања поп звезди, након што га је оптужила да је више пута без њене воље контактирао с њом и опсесивно се јављао њеним пријатељима и породици, укључујући њену мајку, Азтеку Хенриј.

"Откако смо раскинули, шаље ми поруке, непрестано ми звони телефон, и то не само са свог броја; увек је то са различитих бројева, тако да никада не знам одакле ће доћи," рекла је.

(Курир.рс/ДаилyМаил)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas