Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"БИЛА САМ ТРУДНА СА ВЛАДИМИРОМ!" Сандра Африка открила детаље љубави са фудбалером

Сандра Африка никад искренија

1717834381_Sandra-Afiks.png
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

Сандра Продановић, познатија као Сандра Африка била је у турбулентној вези са фудбалером Владимиром Волковим.

Сандра Африка (36) је отворила душу о вези са фудбалером Владимиром Волковим (38) и том приликом је признала да је била трудна са спортистом. Певачица је приватан живот одувек држала далеко од очију јавности, али је добро позната њена бурна веза Владимиром, са којим се неколико пута мирила и опет раскидала.

"После везе са Микишом која је трајала 10 година, упознала сам Владимира и били смо заједно шест година", казала је Африка у подкасту, признајући да је требало и да се венчају.

"Да, у једном моменту сам желела да се удам за њега. Ми смо из везе отишли у без везе", казала је Африка која је овом приликом признала и да је била трудна с фудбалером о чему су медији тада спекулисали: "Истина је, не знам да ли када су њега назвали шта је он рекао, ја сам казала да није тачно. Тада ми је било веома тешко да причам о томе и сада је", испричала је Сандра.

Она је говорила и о односу са оцем, те је шокирала све када је испричала да ју је отац шишао на ћелаво. "Ја сам могла све код моје маме, само сам морала да јој кажем где сам и са ким, а на пример отац, када добијем кеца у школи, буквално ме је шишао на ћелаво. Нисам га видела годинама. Од дана када је отишао, никада се више није јавио, ни један рођендан није честитао, чак ни пунолетство. Када је рекао да му треба неких 20 ињекција, ја сам хтела да му помогнем, иако он није хтео ни да чује. Дала сам му новац, али сам тог момента схватила да је он мене слагао. Он јесте био у тешком стању, али му у том моменту нису требале паре за то", причала је она са кнедлом у грлу.

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas