Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"БИЛА ЈЕ ТО ВЕЛИКА ЉУБАВ": Катарина Радивојевић волела чувеног холивудског глумца

Љубавни живот Катарине Радивојевић не престаје да заокупља пажњу јавности

1728121546_Foto-Ataimages.rs-R.P.-A.A.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А./ Р.П.
Oglas

Глумица Катарина Радивојевић, позната по несвакидашњој лепоти, неукротивом темпераменту и неоспорном глумачком таленту, одувек привлачи велику пажњу јавности.

Иако већ десет година успешно гради међународну каријеру, љубавни живот Катарине Радивојевић и даље интригира многе. Њено име је синоним за глумачке успехе, али и оне заводничке. Мало ко зна да је Катарина у срце пустила једног глумца.

Њени романтични односи често су били под лупом медија, а једно од најзанимљивијих поглавља које краси љубавни живот Катарине Радивојевић везује се за  чувеног глумца Бенисија дел Тора. 

- То је била велика љубав, али ја сам увек знала шта хоћу. У том тренутку желела сам све или ништа, па сам, кад је постало јасно да не можемо да изградимо нешто трајно, наставила даље - изјавила је глумица о својој љубави са холивудским заводником.

Катарина не крије да је та веза била страствена, али јој није пружила оно што је желела – стабилан и заокружен однос.

Године 2015. преселила се у Америку, где је добила зелену карту и наставила да гради каријеру. Иако су јој холивудски снови делимично измакли, Радивојевићева није одустала – наставила је да снима филмове у Русији и Србији, непрекидно балансирајући између приватног и професионалног живота.

Поред глумачких успеха, Катарина отворено говори и о свом изгледу, признајући да генетика и вежбање играју кључну улогу у њеној младоликости.

- Када бисте видели моје родитеље, све би вам било јасно. Генетика је кључна, али и редовно вежбање помаже да тело остане у форми чак и када због обавеза не стижем да тренирам по неколико недеља - открила је она.

Иако је природно лепа, Катарина признаје да повремено користи ботокс, али у умереним количинама, јер је важно да задржи природну мимику лица.

- Да, повремено радим ботокс, али само довољно да и даље могу да се намрштим, што је за мене као глумицу кључно - закључила је.

Подсећамо, Катарина је рођена у Батајници, а одрасла је у селу Салаш код баке и деке, где је већ од малих ногу показивала интересовање за уметност – балет, певање, гимнастику, а потом и глуму. Зато је уписала Факултет драмских уметности, а улога Зоне Замфирове 2002. године обезбедила јој је статус једне од најтраженијих глумица у региону.

Уметница наставља да инспирише не само својим глумачким остварењима, већ и начином на који балансира између гламура и аутентичности.

Љубавни живот Катарине Радивојевић ће и даље интересовати многе, али мало је срећника који ће имати прилике да заокупе њену пажњу.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas