Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бен Афлек у изласку са бившом супругом: Дошла и Џенифер Лопез (ФОТО)

Да ли је било непријатности?

1729413074_profimedia-0923328556.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Џенифер Лопез и Бен Афлек покренули су развод након само две године брака. Певачица и глумица је захтев за рзавод од познатог глумца поднела у августу, а од тада се Бен није оглашавао.

Он је сада виђен са бившом супругом Џенифер Гарнер, са којом је у одличним односима, како долази на догађај у Брентвуду, док је на истом била и Џенифер Лопез.

Бен дошао лагано обучен, носио је фармерке и бордо крзенну јакну, док је Гарнерова такође била леђерно обучена, а на лицу је имала широк осмех.

Пар је након развода неколико пута доказао да је пример заједничког родитељства и да су све несугласице решили онда када су се растали.

Фото: профимедиа

Истим паркингом је прошла и Бенова ускоро друга бивша суруга, а као и увек била је скоцкана од главе до пете.

Фото: профимедиа

Џенифер Лопез о разводу

- Морате бити комплетни, ако желите нешто што је потпуније. Морате бити добри сами. Мислила сам да сам то урадила, али нисам. А онда, овог лета, морала сам да кажем: „Морам да одем и будем сама. Желим себи да докажем да то могу" - рекла је за Интервју.

Џенифер током разговора није помињала Бена Афлека:

- Не дефинише ме то да сам у вези. Не могу да тражим срећу у другим људима. Морам да имам срећу у себи - искрена је била Џенифер.

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas