Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АНА БЕКУТА СЕ ВРАТИЛА У "ЗВЕЗДЕ ГРАНДА": Певачица прокоментарисала да ли се Кеба добро снашао као њена замена

Ана Бекута се после кратке паузе вратила у "Звезде Гранда", а док је није било мењао ју је Драган Којић Кеба

1711547193_Foto-Ataimages.rs-Ana-Bekuta-Printscreen-YouTube-Zvezde-Granda.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ YоуТубе - Звезде Гранда
Oglas

Ана Бекута вратила се данас на снимања „Звезда Гранда“ са којих је претходних недеља одсуствовала, а велики број припадника седме силе пожелео јој је добродошлицу испред Грандовог студија.

– Боље вас нашла– одговорила је Бекута која је издвојила време да испозира фоторепортерима.

– Све мислим да некоме сметам – прокоментарисала је певачица која је бринула да не стоји на путу аутомобилима који пристижу.

Како је на претходним снимањима мењао колега Драган Којић Кеба, занимало нас је и да ли она сматра да се њен заменик добро снашао.

– Шта ви кажете – кратко је рекла певачица која се затим захвалила на коментару једног новинара који је признао да су једва чекали њен повратак.

Подсетимо, у неколико емисија, Ану је заменио Драган Којић Кеба који се одлично прилагодио привременој улоози члана жирија у „Звездама Гранда“.

- Кандидати су супер. Успео сам, надам се да упијају оно што им причам стално, а то је да каналишу енергију и да распореде своју психо-физичку снагу. Треба до последње секунде играти утакмицу, односно, певати. Рекао сам им да сам и ја прошао све оно што они сада пролазе, у много мањем обиму. Док сам живео у Лозници такмичио сам се у околним градовима и селима, пет годинама сам побеђивао. Ја сам се такмичио са 14 година, а тада су ми се тресле панталоне од треме, потпуно их разумем, исто сам и ја имао жири који ме је оцењивао. Није сигурно био стручан као овај сада, али сам ја дрхтао пред њима – додао је Којић.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas