Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Александра Тадић Ципка огласила се први пут од смрти супруга: "Неће бити никакве патетике јер то није наш стил"

Муж певачице Александре Тадић Ципке преминуо је изненада средином маја од последица срчаног удара.

1719577698_grand_specijal_08022023_0012.JPG
Фото: Ата имагес, А.А.
Oglas

Ципка се од тада није оглашавала у јавности, а сада је по први пут смогла снаге и изнела кроз шта је пролазила након смрти супруга.

- Мој муж и ја… Мој Нека и његова Мица. Све што смо имали да кажемо рекли смо једно другом за живота земаљског, не за друштвене мреже и за јавност. У овом посту неће бити никакве патетике јер то није наш стил. Само ћу вам рећи да сам захвална Богу што нас је спојио и што смо доживели да смо једна душа у два тела. Ретке су такве љубави, али постоје. Заједно одавде до вечности- написала је Ципка па наставила:

- Фасцинантно ми је било рачунање разлике у годинама између нас двоје, остављам математичарима да рачунају и даље. Ми смо познати по томе колико нас интересују туђа мишљења и причице, наше је било да будемо то што јесмо и ми смо своје жеље и снове испунили. Чаршијски џукци и џукелице остављам вам да развијате филмове у својој глави јер ви знате све, пуштам вас и да правите сензације баш сте ме фино забавили својим причама. Сладите се оним што ви мислите, верујем да вам је тако лаксе а ми волимо да помажемо људима и да олаксавамо туђе бриге и проблеме.

- Што се тиче мог посла, певања, настављам даље где смо стали. Припремили смо свашта нешто ново али отом потом… Знам да има много вас који волите мој досадашњи рад, и због ваше подршке и љубави враћам се и настављам! Видимо се и на свим заказаним весељима и наступима! Све ћу вас испоштовати јер заслужујете! Живим и певам за мог Небојшу, моју подршку, мог идола и вечну љубав! ЈАЧИ СМО ОД СУДБИНЕ!!!- написала је она.

Подсетимо, Александра је са Небојшом Јарином Стојићевићем провела 10 година, а пар се пре годину дана венчао у тајности.

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas