Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

48 разлога зашто воли Драгана: Јована Јеремић дечку КУПИЛА рођендански ПОКЛОН ОД 10.000 ЕВРА

Популарна водитељка свом дечку за рођендан упутила је специјалну честитку у којој је навела све разлоге због којих га толико воли.

1722847582_7b275446ad53e7da79cd0d81f3df7bcd52869a0f.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Јована Јеремић ужива у љубави са бизнисменом Драганом Станковићем, а водитељка најгледанијег јутарњег програма не пропушта ни једну прилику да истакне колико је заљубљена у свог партнера.  Станковић је јуче прославио свој 48. рођендан, а Јована га је обрадовала поклонима за које је дала право мало богатство. Она је 15 година старијем дечку купила сат марке "Бреитлинг" вредан више од 10.000 евра. Осим сата, пазарила је и качкет исте марке, али и скупоцени шампањац. Међутим, оно што га је посебно одушевило јесте специјална честитка коју му је Јована посветила, а која садржи 48 разлога зашто га воли. 

- "Јер имаш душу у коју се заљубих", "Мој дом", "Мој лав", "Зато што бринеш о мени", "Снажан, а нежан", "Емотиван, а јак", "Јер си згодан, тренираш и држиш до себе", "Водиш рачуна да ми је опран ауто", "Из маркета дођеш увек са приколицом хране", "Купујеш ми лубеницу и брескве", "Секираш се да ли сам гладна", "Не одустајеш од мене и кад ја одустанем од себе", "Јер си ми лојалан", "Јер знаш да ме поштујеш", "Јер си ми дао место које ми припада", "Мој победник", "Моја сродна душа", "Јер си увео у мој живот Михајла и Милоша", "Јер се трудиш да оствариш све моје снове", "Домаћин, патриота, свој на свом" - написала је Јована, али ту се није зауставила већ је наставила да набраја:

- "Јер знаш да ме пољубиш у чело и загрлиш", "Јер умеш да ћутиш са мном, тако да наше ћутање говори више од 1.000 неизговорених речи", "Јер осетиш када сам уплашена и увек ме заштитиш", "Јер ме подржаваш на мом путу успеха", "Јер спавам на твојој мишки одмах поред срца", "Јер волиш Новака Ђоковића", "Јер ослушкујеш и испуњаваш моје жеље", "Јер ме не прекидаш док читам и учим", "Јер се поред тебе осећам безбедно и сигурно",, "Јер ме тераш да спавам до 9х", "Јер верујеш у Бога" - само су неки од разлога које је Јована лично руком написала на рођенданској честитки свом вољеном, а овај јој је посебно важан - "Јер чуваш Леицу кад радим и бринеш о њој, посебно што јој правиш доручак".

Иако је написала 48 разлога зашто воли Драгана водитељка му је поручила да је и то мало да искаже своју љубав према њему. 

- Да си ми жив, здрав. Твоја лавица дише за тебе. Желим да ме памтиш као неког ко је живео за твој осмех свако јутро и трудио се да увесели сваки твој дан. Оставити трага у свему... Поента живота... Захвална сам Богу што те послао у мој живот - поручила је Јована Драгану.

(Информер)

 

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas