Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗБОГ ЊЕГА СУ СЕ РАСТАЛИ ПРИНЦЕЗА ДАЈАНА И КРАЉ ЧАРЛС: Он је кривац за окончање брака

Британска краљевска породица је одувек давала јавности материјала за бројна писања, њихови међусобни односи, интриге и преваре су занимљиве људима широм света.

1721980892_78e3ca1614281cf85af63edc9e871512b2c98cad.jpg
Пхото:Профимедиа
Oglas

Омиљена личност краљевске породице је свакако принцеза Дајана, која је трагично настрадала, под неразјашњеним околностима.

Њен живот је постао компликован и несрећан од тренутка када се удала за Чарлса, који ни у једном тренутку није прекинуо везу са садашњом супругом, Камилом Паркер.

Ипак, како пише "Гоод Хоусекеепинг", Дајана је веровала како је рођење принца Харија покренуло следећи низ лоших потеза у њиховом браку.

"Чарлс и ја били смо врло блиски пре него што се Хари родио, најближи што смо икад били и што ћемо икада бити," говорила је Дајана у разговору с краљевским биографом Енруом Мортоном. "Онда, изненада, кад се Хари родио, наш брак је пукао. Цела је ствар пропала," открила је давне 1992. године.

Није желела да Чарлс зна пол детета

Како је и сама рекла, све време је знала да ће родити дечака, али није желела да открива Чарлсу јер је знала да је он желео девојчицу. Његова прва реакције је била јако чудна.

"О, Боже, дечак је и чак има црвену косу," рекао је Чарлс.

Дајана је чак открила и како се Чарлс жалио што има двојицу синова, толико је желео ћерку.

Чак су и касније многобројни медији писали о томе, а наводи се и да је краљ једва чекао да добије унуку, па је тако након рођења првог детета Вилијам и Кејт стално причао како се нада да ће следеће бити ћерка. Са малом принцезом Шарлот је посебно повезан, чак стално носи и наруквицу коју му је она поклонила.

Курир 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas