Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како је изгледала једна од наших најлепших глумица као беба: Осванула фотографија на мрежама (ФОТО)

На друштвеним мрежама појавила се фотографија на којој Нина има свега пар месеци

1650613778_janxnina.png
Фото: Инстаграм/принтскрин/јанxнина
Oglas

Нина Јанковић једна је од наших најлепших глумица пред којом је блистава каријера. Публика највише памти њену улогу Валерије у "Монтевидео, Бог те видео".

Већ 12 година у складном је браку са Матејом Дичићем са којим има четворогодишњег сина Вукашина и једногодишњу ћерку ИВанку.

Лепа Нина пре 2 дана напунила је 34. године, а њени фанови одлучили су да јој на емотиван начин честитају диван дан.

Публика је памти по плавим очима и шармантном осмеху, а обожаватељи су одлучили да објаве слику мале Нине на којој има свега пар месеци.

Прочитајте још: "Молим ожењене мушкарци да ми не шаљу љубавне поруке": Јована Јеремић брутално искрено у емисији уживо

 Управо су плаве очи детаљ на овим фотографијама који се није променио све ове године.

Глумичин родни град је Шабац и недавно је имала сцене снимања једног филма баш у свом родном граду:

— Најлепша асоцијација на Шабац ми је пријатељство које траје и дан данас, те другарице с којима се дружим и данас. Памтим Шабац само по лепим стварима. А оно што странци обавезно треба да посете када дођу у мој град је свакако тврђава, библиотека, позориште, стари мост и наравно кафана - присетила се Нина, како преноси "Глоссy".

Бонус видео:

 

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas