Испробајте трик који вам може помоћи да повратите хлебу свежину
![1680784326_shutterstock_410909743--1-.jpg](/cache/images/9/7/d/0/f/97d0fa6b9ec104beef10fc84fe8cb3ab7f6665f3.jpg)
Oglas
Хлеб је намирница коју купујемо готово сваки дан, иако се неретко дешава да нам остане чак и пола векне од претходног дана. Јасно је да бајат хлеб нико, нарочито млађи, неће јести.
Међутим, постоји један трик којим ћете јучерашњи хлеб поново учинити свежим и укусним. Најпре укључите рерну на 200 степени и сачекајте да се загреје.
Када се рерна загреје, хлеб ставите испод славине и поквасите. Нема потребе да га натапате, али га немојте ни само испрскати.
Након тога, ставите хлеб у тепсију и убаците у рерну на 10 минута. Хлеб ће након тога бити хрскав и укусан, као да је домаћи.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas