Тајна искусних домаћица
Ништа слађе од хрскаво похованих шницли или пилетине која крцка под зубима, али не успевају све домаћице да овако припреме ручак.
Дешава се да месо упије превише уља, да смеса буде гњецава и дебља него што смо желели, али уз наш специјални савет ће вам увек јело бити као са слике.
Исто важи и за поховане тиквице које сви толико волимо и које су леп, а јефтин прилог сваком јелу па чак и самостални оброк.
Тајна је у састојку који можете користити уместо брашна, а реч је о кукурузним пахуљицама, популарном „корнфлексу“. Самељите их у блендеру, помешајте са сувим зачином и бибером па припремите месо или поврће и уваљајте прво у јаја па у млевени „корнфлекс“.
Затим пржите на средњој температури, а кад постану златножуте, извадите из на кухињски папир и оцедите од сувишног уља.
(Крстарица)
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ