Кувари открили невероватан трик
Уколико сте купили месо, које је на око изгледало лепо, али када сте узели да га спремате, учинило вам се жилаво, познати кувари су ту да вам олакшају мује.
Прочитајте још: Грешка коју сви правимо: Да ли знате како се правилно сече хлеб
Кувајте месо са воћем
Наиме, поједино воће, попут ананаса, јабуке, манга, крушке, могли би да вам буду од помоћи. Потребно је да очистите воће и исечете на танке кришле, а потом ставите месо да кувате заједно са њима, односно прекријте га кришкама.
Лимун
Маринирајте месо у лимуновом соку око пола сата пре кувања
Маринада
Припремите рендани лук и јабуке. Када то урадите, све помешајте са маслиновим уљем. Уваљано месо у маринаду ставите у фрижидер преко ноћи, како би омекшало и добило савршени укус.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ