Ако желите да вам теста буду као она из пекаре или ресторана, пратите следеће савете
Ако сте почетник у кухињи или вам теста не испадају онако како сте желели, постоји неколико савета и један тајни састојак који ће вам помоћи да тесто нарасте боље и буде најукусније.
Пре него што кренете да месите, путер и јаја извадите из фрижидера и оставите неко време на собној температури. Следећи корак јесте да не претерујете са прашком за пециво или са квасцем. Тесто увек убацујте у већ загрејану рерну. Идеално би било да сачекате 10 до 15 минута од тренутка када се рерна загреје, па тек онда да ставите тесто у њу.
И један тајни састојак искусних пејара јесте јабуково сирће! Потребно је да додате само једну супену кашику ове намирнице и тесто ће нарасти боље, биће још укусније и успеће вам.
Бонус видео:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ