Направите савршену хрскаву питу.
Oglas
Сигурно сте се запитали зашто су неке слатке пите неодољиво хрскаве а неке нису? Открићемо вам у чему је тајна. Када правите питу важно је да се придржавате једног правила.
Прочитајте још: Намирнице које су најподложније КВАРЕЊУ и ЗАРАЗАМА
Најпре кору премажите мешавином уља и воде, поспите шећер, ставите преко другу кору, попрскајте уљем и водом и опет поспите шећер, па поновите поступак и са трећом кором.
Преко ње ставите воће по избору и увијте питу. Поновите поступак док не утрошите све коре и материјал за питу. Шећер ће остати хрскав и након што извадите питу из рерне.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas