Смеса за поховање треба да буде таква да месо остане унутра сочно, а да корица буде хрскава
Oglas
Поховано месо воли већина људи, јер је специфичног укуса. Међутим, некада се због брашна и презли направи велики неред, а и смеса за поховање не испадне увек онако како сте желели.
Смеса за поховање треба да буде таква да месо остане унутра сочно, а да корица буде хрскава.
Зато са вама делимо један рецепт за савршену смесу за поховање.
Састојци:
3 јаја
5 кашика брашна
1 кашика презли
1/2 кашичице соли
200 мл пива
Припрема:
Јаја умутите, па у њих додајте брашно, со, презле и пиво.
Месо уваљајте у ову смесу, па га пеците на регуларан начин.
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas