И још један савет: Ако помешате детерџент са содом бикарбоном десиће се чудо!
Најједноставније јело које сви волимо, кајгана, може да буде укусније него што смо до сада навикли.
Прочитајте још: НАЈЧЕШЋЕ ГРЕШКЕ У СПРЕМАЊУ КАФЕ: Ево где је свако од нас бар једном погрешио у припремању омиљеног напитка
Да би била савршена, пратите савет Кенџи Лопез Алт, аутора књиге о кувању који је открио своју тајну.
Посолите је пре убацивања у тигањ.
- Када спремате кајгану, посолите је 15 минута пре него што јаја ставите у тигањ, како би остала сочна. Ако их посолите када су већ готова, постаће водена и не баш чврста, што ће се одразити на укус - каже Кенџи.
Помешајте детерџент за прање са содом бикарбоном Фото: Депозит
Још једна корист од соде бикарбоне
Сода бикарбона и бело сирће имају широку примену у домаћинству, а могу да послуже и као веома ефикасно средство за прање постељине. Све што треба да урадите је да помешате детерџент за прање рубља с пола шољице соде бикарбоне, затим уместо омекшивача ставите пола шољице белог сирћета и укључите машину за веш.
Прочитајте још: 10 ЛЕГАЛНИХ намирница које могу изазвати ХАЛУЦИНАЦИЈЕ
Сода бикарбона даје свеж мирис постељини, док ће је сирће омекшати.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ