Никада нисте припремали пљескавице на овај начин
Oglas
Код припреме роштиља, посебно пљескавица, често се дешава да месо пресуши. Сви се питају како месо одржати сочним. Кувар Грејем Елиот, судија емисије "Мастер Цхеф", открио је врло необичан трик, који укључује коцкице леда.
“Обликујте бургере рукама, а затим у средину сваког ставите по једну коцку леда. Бургери ће на тај начин сачувати влажност и неће се пресушити”, објаснио је Елиот за "Фоx Неwс".
Прочитајте још: Сада је идеално време за БУНДЕВУ: Како да је најлакше очистите
Грејем такође сматра да не би требало претеривати са зачинима јер се тако потискује укус меса. ПАжњу би, уместо на зачине, највише требало усмерити на што бољи квалитет меса.
Бонус видео:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas