Овог пролећа смо почели свакодневно да бришемо побршине папирнатим убрусом, али то је погрешно! Ево савета које ствари не смете брисати убрусом и како да на врућини брзо охладите пиво!
На врућини мало шта има горе од врућег пива и претоплог вина, али и за то има решење. Постоји брзински начин да их охладите и да уживате у њиховом освежавајућем укусу, утољавајући жеђ.
Прочитајте још: ГОСТИМА ће пасти вилица: Исеците ЛУБЕНИЦУ као ПРОФЕСИОНАЛАЦ (ВИДЕО)
Да бисте их у најкраћем могућем року расхладили, потребна вам је одговарајућа посуда, хладна вода, лед и со.
Дубока посуда, хладна вода, лед и со.
У посуду или кофу сипајте хладну воду и убаците лед. Додајте неколико кашика соли која ће убрзати хлађење, добро промешајте воду па убаците лименке или флаше пива, боце вина, а можете и сокове. За мање од пет минута ваше пиће биће спремно да у њему уживате.
Убрус може бити "проблематичан"
Ночаре никада не бришите паприним убрусом!
Папирни убруси су нашли широку примену у домаћинству али постоје ствари које не би требало њима чистити, попут наочара и електронских уређаја.
Наочаре имају заштитни слој који може лако да се оштети уколико их чистимо грубим убрусима. Уместо тога, обришите их крпом од микрофибера.
Прочитајте још: Пробали сте БОСИЉАК, али не помаже? Ово је СМРТ за КРВОПИЈЕ!
Веома су осетљиви и електронски уређаји, кухињски убруси могу да оставе огреботине на екрану и да им скрате век трајања.