Вероватно вам није пало на памет до сада
Oglas
Приликом поховања, није редак случај да месо упије превише уља или постане гњецавије и дебље од онога што смо хтели.
Међутим, постоји одличан трик за успешно поховање меса, али и поврћа. Уместо брашна, боље је да користите пахуљице, популарније назване корнфлекс.
Прочитајте још: Здрав подстицај: Додајте ову намирницу у кафу и уживајте у још бољем укусу
Све што треба да урадите јесте да уизблендате кукурузне пахуљице, суви зачин и бибер. Припремите месо или поврће које ћете прво уваљати у умућена јаја па у млевени корнфлекс.
Месо пржите на средњој температури. Када кора костане златножута знаћете да је јело готово.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas