Још један сјајан начин за припрему пилетине
Oglas
Потребно је:
- 2 јаја
- суви зачин
- 1 рендана тиквица исцеђена
- 250г пилетине
- 100г кобасица
- 50 г качкаваља
- 2 чена белог лука
- мало празилука
- 1 паприка
- 2 кашике гриза
- мало прашка за пециво
- млевени бибер и туцана љута паприка
Припрема:
Умутити јаја, додати зачин или со, рендану тиквицу, исцедјену и претходно посољену.
Затим убацити месо на коцкице и кобасице, качкаваљ на коцкице, бели лик, празилук и паприку сецкану.
Убацити још гриза, прашак за пециво, бибер и туцану паприку по жељи.
Измешати добро и оставити 15 минута да гриз набубри. Пржити у уљу и вадити кашиком на папирну салвету Служити топло. Пријатно!
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas