ПО рецепту наших бака
Oglas
Потребно је:
- 2 јаја
- 2 кашике шећера
- 80 мл јогурта
- корица лимина
- 80 мл уља
- 2 веће јабуке
- 50 гр сувог грожђа
- мало цимета
- 5 кашика брашна
- 2 кашике гриза
- 1/2 прашка за пециво
Припрема:
Умутити јаја са шећером, додати просејано брашно са гризом и пецивом. Убацити корицу лимуна, уље и јогурт све измешати.
Јабуке изрендати додати цимет и суво грожје и додати у јабуке ако имају пуно сока 2 кашике гриза и изједначити.
Обложити плех пек папиром сипати пола теста па поређати јабуке, Одозго сипати остатак тестач Изравнати.
Пећи на 200 степени Ц око 45 минута. Охлађено сећи.
БОНУС ВИДЕО
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas