Рецепт који морате испробати
Нема бољег начина да завршите оброк него уз укусну торту са пишкотама и кестеном, а овај рецепт обећава одличну торту која ће бити готова у трен ока.
Уживајте у укусу из снова уз ову једноставну, али фантастичну посластицу која ће освојити ваше непце у тренутку!
Састојци:
150 г шећера
150 г маслаца
2 жуманцета
1 јаје
100 г чоколаде
3 дл слатке павлаке или шлага
300 г пишкота
500 г кестен пиреа
рум
Припрема:
Пенасто умутити маслац са шећером у праху, непрестано мутећи додати једно по једно жуманце, цело јаје, затим кестен пире и на крају растопљену и прохлађену чоколаду. У смесу улити рум по укусу и добро измешати.
Једну по једну пишкоту умакати у разблажен рум, поређати један слој, премазати припремљеним кремом и понављати поступак све док се све намирнице не утроше.
Одозго намазати чврсто умућеном слатком павлаком или шлагом.
(Крстарица)
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ