Овај рецепт ће вас одушевити!

Мекане и сочне крменадле, мариниране у ароматичној мешавини зачина, пеку се у рерни до савршенства. Уз додатак куваног парадајза, добићете сочан и укусан оброк који ће одушевити све ваше укућане Припрема се за тили час, а резултат је толико укусан да ће нестати у трену. Погледајте видео и припремите овај укусан оброк већ данас!
Потребно је:
500 гр свињски крменадли
За маринаду:
- 5 чена белог лука изгњечен
- 1 кашичица сувог зачина
- 1 кашичица меда
- 1 чеп соја соса
- мл бибер
- 1 кашичива сенфа
- маст
- 300 мл густог куваног парадајза
Припрема:
Крменадле ако су дебеле мало излупати између фолије. У чинију сипати бели лузк, зачин, мл бибер, мед.
Додати сенф и све добро изједначити. Сваку крменадлу премазати маринадом и поређајјте једну преко дурге. Покрити фолијом и оставити бар 15 мин најбоље да преноћи у фрижидеру.
Плех обложити пек папиром премазати мало са машћу па поређати крменадле. Преко ставити мало још масти и сипати између куваног парадајза.
Пећи на 200 степениЦ покривене фолијом па открити и пећи још 30 минута без фолије, уз крменадне сервирајте кромпир у било ком облику. и неку лепу салату.
Пријатно!!!
БОНУС ВИДЕО