Ваздушасти и богати укусима
Састојци:
5 јаја
1/3 чаше млека
со
бибер
1 прут празилука или мало црног лука
200 г сецкане сланине или другог меса по жељи
100-150 г фете или домаћег сира
Припрема:
У једној чинији умутите јаја као за омлет, додајући мало млека и зачина.
Исецкајте лук на коцкице или колутове, исто тако сир и сланину.
Укључите рерну да се греје на 180 степени.
За то време, танким слојем уља премажите калупе за мафине. Овај корак немојте прескакати, јер је чишћење залепљених мафина прави хаос.
У калупе измешано ставите сир, изабрано поврће и сланиницу.
Преко кашиком додајте јаја, једнако у сваком калупу и слободно можете мало промешати састојке са дна, како би ваши мафин имали богатији укус.
Пеците мафине у загрејаној рерни 15-ак минута.
(Она)
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ