Брзо се спрема, још брже поједе!
Oglas
Потребно:
1/2 кг шампињона
700 гр пилећег белог меса
мања кесица сусама (200гр), со , бибер
6 кашика киселе павлаке
100 гр мајонеза
Припрема:
Печурке насецкати и издинстати на мало уља, додати мало соли и мало бибера. Када вода испари, охладити и ставити у 'сецка' да се уситне. Скувати пилеће бело месо, и када се охлади такође уситинити у сецку. Сусам пропржити на благој ватри на тигању, док не добије светло златну боју. Сјединити све, и убацити павлаку и мајонез, по жељи још посолити.
Салата се може служити као пређело, или као намаз на тост хлебу.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas